Bows ‘n Cocktails

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hello dearies! Today is Queensday in The Netherlands. A day where loads of people trow their used stuff on a plaid and try to sell it. I haven’t checked yet, but I have a feeling that almost all dutch nailaddicts have now posted their bright orange mani’s combined with our national flag colors, but I wanted to do something different! It’s a beautiful day and I wanted to try out my new Butter London Jelly that received from Zalando.nl. The review has to be in dutch so underneath the pics there will be some dutch rambling ;-) This color is TDF. It’s THE perfect layering polish for gradients. In this case I wanted to layer it on top of my new (and first) Chanel: Miami Peach. A perfect warm peachy color with small golden flecks. Look for yourself! Likey likey??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daar zijn we dan! Voor het eerst een Nederlands woord op deze site. Voelt heel vreemd om in het Nederlands te schrijven, maar in dit geval wel zo handig. Ik werd benaderd door Zalando.nl of ik een review wilde doen van enkele producten van hun site. In eerste instantie ging er door mijn hoofd ‘ehm, maar is dat niet die site waar ik zoveel negatieve dingen over heb gehoord?’. Dat klopte, maar wilde de uitdaging wel aangaan!

Ik bestelde een cuticle cream en een lipbalm van Burts Bees (beide heerlijk!) en mijn allereerste Lip Smacker (banaan/aardbei = nom). En last maar zeker niet least, ook een lakje van Butter London. Hier keek ik enorm naar uit want ik vind ze best prijzig en zou ze anders waarschijnlijk nooit hebben gekocht! Inmiddels ben ik fan :) Ik koos een roze lakje van hun Jelly collectie en was blij verrast! Wat een superfijne formule en wat kan je deze geweldig layeren! Ik kan niet wachten om hier een echte gradient mee te maken. Hierboven heb ik hem gecombineerd met Chanel Miami Peach, een konadje en een diamantje. Kreeg spontaan zin in cocktails door de kleuren, vandaar de cheesy naam ;)

Ik had mijn pakje na 3 dagen al binnen. Elk product wordt apart verpakt in zakjes gevuld met lucht dus niks kan beschadigen. Inmiddels heb ik ook al een paar schoenen en een jasje gekocht via Zalando. Altijd is het snel en goed binnengekomen. Niks op aan te merken! Mocht je inmiddels nieuwsgierig zijn geworden, neem dan eens een kijkje bij de leuke schoenen en zomerjassen of de Butter London lakjes. Had ik al gezegd dat verzending gratis is en je 100 dagen retourrecht hebt? Yay! Tijd om nog even van de zon te genieten, heel fijn weekend!! ♥

Love it? Hate it? Whatever?! Click here to leave a comment!

3 Responses to Bows ‘n Cocktails

 1. sell s says:

  it looks real cute~

 2. aileen mecina says:

  IT’S SO CUTE! ^_^
   im a new follower. :)

  Love neelai
  http://neelai14.blogspot.com/

 3. shanovia says:

  hey this is really cute! where did you get the nail art if you don’t mind me asking? I’ve been looking for this for a while now since i’ve seen it on tumblr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>